Project Description

3 Locaties

Voor De Swinhove Groep in Zwijndrecht heeft REZ Dakveiligheid BV een mooi project voorzien van valbeveiliging. Het betreft drie locaties te weten;
IJsvogelplein, de Lichtkring en de Plantageweg.

Verschillende Producten

Op deze locaties zijn verschillende producten van REZ Dakveiligheid BV gebruikt om de daken veilig te maken zoals;

  • Standalone ankerpunten REZ-1
  • Anti-penduleer ankerpunten REZ-1
  • REZ-3 kabel-valbeveiligingssystemen
  • Ladderborgingspunten
  • Kooi- en gevelladders

Woord van de opdrachtgever

De opdrachtgever is zeer tevreden en in een kort interview met Corine den Dekker; manager Vastgoed, Beheer en Onderhoud bij De Swinhove Groep ligt ze haar tevredenheid toe:

De offerte

De aanvraag van de offerte verliep snel voor de locaties; IJsvogelplein en Lichtkring. De locatie Plantageweg is een stuk groter. Hiervoor hebben we een aparte offerte ontvangen en ben ik direct bij de opname betrokken geweest. Ik ben zelfs mee geweest op het dak om de situatie op te nemen.

Prijstechnisch en kwalitatief de beste

Omdat dit een groot project betrof, heb ik ook bij twee andere bedrijven een offerte opgevraagd. Jullie waren prijstechnisch en kwalitatief de beste aanbieder, waardoor we ook de valbeveiliging voor deze locatie door jullie uit hebben laten voeren. Door de grootte van het project hebben we zelfs een projectkorting gekregen waar ik dus heel blij mee ben.

Het werk is allemaal netjes opgeleverd dus ook daar ben ik erg tevreden mee.

Aanbeveling

De prijs/kwaliteitverhouding vind ik heel reƫel. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen omdat ik vertrouwen heb in jullie expertise en valbeveiligingssysteem. Ook is het service-gehalte van jullie organisatie hoog.