Eigen lijn valbeveiligingsproducten

REZ Dakveiligheid BV ontwerpt, produceert en monteert haar eigen valbeveiligingsproducten. De reden hiervoor is dat REZ Dakveiligheid BV op deze manier in staat is om de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs te garanderen voor haar klanten. REZ Dakveiligheid BV kan door deze manier van werken heel dicht bij de werkelijke kostprijs blijven. Er zijn geen onnodige, kostprijsverhogende partijen aanwezig in het proces.

Een passende oplossing

REZ Dakveiligheid BV is op deze manier als geen ander in staat om flexibel in te spelen op vragen uit de markt en wensen van de klant. Het is daarom mogelijk om altijd een passende oplossing te bieden.

Eenvoud in gebruik

Het ontwerp van de verschillende valbeveiligingsproducten is gebaseerd op ‘eenvoud in gebruik’. Na het lezen van de gebruikshandleiding, zal het geen vraag meer zijn, hoe de REZ valbeveiligingsproducten gebruikt behoren te worden. Het doel van REZ Dakveiligheid BV is om veilig werken op daken op de meest eenvoudige manier mogelijk te maken. Dit stralen de producten dan ook uit. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van bout-moerverbindingen. Hierdoor is heel eenvoudig, grotendeels visueel te zien of het product (nog) veilig is.

De slogan van REZ Dakveiligheid BV is daarom ook: Eenvoud in valbeveiliging.